Cran-אננס Chutney
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אננס זהוב, מלח, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די גרוע. נסו קראן-צ'אטני תפוחים, ברי אפוי עם קרם-תפוח צ'אטני, ו אננס צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את האננס עם בצל, פלפל, סוכר, חומץ, הל וג ' ינג ' ר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את החמוציות ומבשלים על אש נמוכה למדי עד שהאננס שקוף למחצה והאוכמניות התפוצצו, כ-40 דקות. מתבלים במלח; בואו להתקרר.
הפוך קדימה: chutney יכול להיות בקירור במשך 1 חודש.