קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

Crazy לזניה: לזניה

Crazy לזניה: לזניה
אם יש לכם שברי שומר, שמן זית, גבינת פקורינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), ו לזניה בחמישה ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, כ 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום, זרעי שומר ופפרונצ ' ינו ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את הנקניק, בשר בקר, רסק עגבניות, עגבניות שימורים ויין אדום. תביא את הרוטב לרתיחה. מנמיכים את החום ולתת לרוטב להתבשל במשך כ -30 דקות לפני הסרת המחבת מהחום. מלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה, לשלב את ריקוטה עם 1/2 כוס שמן זית כתית אקסטרה, פטרוזיליה קצוצה ופלפל שחור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה. מתבלים עם 2 כפות מלח. מבשלים את האטריות לזניה על פי ההוראות על החבילה, רותחים אותם עד שהם מכרז אבל עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
ניקוז. לזרוק את האטריות מבושלות ראגו בשר עם גבינת cacciacavallo, תערובת ריקוטה, ובריכות שומר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מקשטים עם פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו

מרכיבים

4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק בידקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד4שרימפס וורידיםגבינת Cacciacavallo, לפי הטעםגבינת Cacciacavallo, לפי הטעם0בריכות שומרבריכות שומר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים6ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות לזניה מיובשותאטריות לזניה מיובשות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוסשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ בקוביות גדולותבצל, קצוץ בקוביות גדולות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי פטרוזיליה קצוציםעלי פטרוזיליה קצוצים4שרימפס וורידיםגבינת פקורינו מגוררת, לפי הטעםגבינת פקורינו מגוררת, לפי הטעם1צביטהצבוט את פפרונצ'ינוצבוט את פפרונצ'ינו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק4שרימפס וורידיםמלחמלח227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק, מתוך מעטפתנקניק, מתוך מעטפת12 כפיות אבקת שוםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto