אם יש לכם שברי שומר, שמן זית, גבינת פקורינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), ו לזניה בחמישה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, כ 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את השום, זרעי שומר ופפרונצ ' ינו ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את הנקניק, בשר בקר, רסק עגבניות, עגבניות שימורים ויין אדום. תביא את הרוטב לרתיחה. מנמיכים את החום ולתת לרוטב להתבשל במשך כ -30 דקות לפני הסרת המחבת מהחום. מלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אבקת זרעי אהבה
גבינת זרלה מגוררת חלקית
עצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה, לשלב את ריקוטה עם 1/2 כוס שמן זית כתית אקסטרה, פטרוזיליה קצוצה ופלפל שחור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto