Croquetas תפוחי אדמה עם עליולי זעפרן
קציצות תפוחי אדמה עם עליולי זעפרן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מבשלים את הספר: תפוחי אדמה, בשר חזיר, ופלפל Piquillo Croquetas, Croquetas ספרדית, ו Croquetas de pollo (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. מכסים במים קרים מלוחים על ידי 1 אינץ ' בסיר 2 ליטר, ואז להרתיח עד רך, על 8 דקות.
מסננים במסננת. להכריח תפוחי אדמה דרך ricer לתוך קערה בינונית וקריר.
מקציפים קלות 1 ביצה בקערה קטנה עם מזלג.
מוסיפים לתפוחי אדמה מקוררים יחד עם עשבי תיבול, חמאה, מלח ופלפל ומערבבים רק עד לשלב.
כפות כף של תערובת תפוחי אדמה על מגש, ואז לגלגל קלות כל אחד לכדור בין כפות הידיים ולחזור למגש.
מקציפים קלות את שאר 2 הביצים בקערה קטנה ומניחים בצד.
מורחים קמח בקערה רדודה, ואז מורחים פירורי לחם בקערה רדודה אחרת.
עבודה ב 4 קבוצות (של 6 או 7), כדורי רול בקמח מעיל, בעדינות מתנער עודף קמח. טובלים את הביצים בביצה, פונים למעיל ונותנים לעודף לטפטף, ואז מתגלגלים בפירורי לחם וחוזרים למגש. צ ' יל, מכוסה, 30 דקות.
חום 1 1/2 אינץ ' שמן בסיר 3 ליטר עד שהוא רושם 182° על מדחום. עבודה בקבוצות 4, מטגנים croquetas, פונה במידת הצורך, עד השחמה, על 1 1/2 דקות לכל אצווה.
מעבירים עם כף מחוררת למגבות נייר כדי לנקז, ולאחר מכן להעביר למחבת אפייה ולשמור חם בתנור תוך טיגון שאר croquetas. (להחזיר שמן 360°f בין קבוצות.)