Crostata אגס, תפוח, חבוש
אגס, תפוח, חבוש Crostata עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 310 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, וניל, אגסים בשלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו קרוסטטה תפוחים ואגסים טריים, תפוח, אגס, חבושים גאלט, ו תפוח, אגס חבוש חום בטי (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
קליפה, רבעון, אגסים הליבה, תפוחים, חבושים, ואז לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. לזרוק פירות עם סוכר, מיץ לימון, ג ' ינג ' ר, מקל קינמון, שיני, ו 1 סיידר תפוחים כף בקערה.
מעבירים למחבת אפייה רדודה גדולה (17 על ידי 12 אינץ') וצולים, ערבוב פעם או פעמיים, עד הפרי הוא רך מאוד caramelized, 1 עד 1 1/4 שעות.
הסר מהתנור ולהוסיף סיידר תפוחים כף הנותרים, גירוד מיצים caramelized מהחלק התחתון של תבנית אפייה. זרוק מקל קינמון וציפורן. מגניב במחבת על מדף, כ -45 דקות.
לטאטא יחד קמח, מלח, ו 2 כפות סוכר בקערה גדולה. להתמזג חמאה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל בערך אפונה.
טפטוף באופן שווה עם 6 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק) עד משולב.
לסחוט קומץ קטן: אם הבצק אינו מחזיק מעמד, להוסיף עוד מי קרח לבצק, 1 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד רק בשילוב. (לא overwork תערובת, או מאפה יהיה קשה.)
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 6 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. אסוף את כל הבצק יחד עם מגרד ולחץ לכדור, ואז להשתטח לתוך דיסק. צ ' יל בצק, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות לסיבוב 14 אינץ', ולאחר מכן להתאים למחבת טארט (לא לקצץ).
מניחים תבנית אפייה גדולה באמצע התנור ומחממים התנור ל 375 ° F.
היכו יחד חמאה וסוכרים בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בוניל. להפחית את המהירות עד נמוך, ולאחר מכן להוסיף קמח קמצוץ של מלח ומערבבים עד רק בשילוב.
מורחים באופן שווה בקליפה מאפה.
לפזר פירות קלויים עם מיצים מעל מילוי. מקפלים קצה של מאפה מעל מילוי כדי לכסות חלקית (המרכז לא יהיה מכוסה). בצק קפל לפי הצורך.
מברשת מקופלת קצה מאפה בקלילות עם ביצה ומפזרים עם הנותרים כף סוכר.
אופים על תבנית אפייה שחוממה מראש עד למילוי הוא נפוח סט ומאפה הוא חום זהוב, 50 עד 60 דקות. קר כדי להתחמם, על 1 1/2 שעות.
הסר בצד של מחבת טארט והחלק crostata על צלחת.
* קונכיית מאפה יכול להיות מקורר עד 1 יום.* פירות ניתן קלוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* Crostata יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה ונשמר (במחבת טארט) בטמפרטורת החדר. תתחמם מחדש אם תרצה.