Crème Brûlée מנטה
פפרמינט קרם ברולה עשוי להיות רק מנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קישוטים: פטל, שנאפס מנטה, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו קרם ברולה מנטה, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים, ערבוב עם חוט להקציף עד סוכר מתמוסס תערובת חלקה.
יוצקים תערובת באופן שווה לתוך 5 (5-x 1 - אינץ') מנות אפייה בודדות עגולות; מניחים מנות במחבת צלייה גדולה או 15 - x 10-x 1-מחבת ג 'לירול אינץ'. הכן אמבט מים 1/2 אינץ ' (ראה יסודות Brle להלן).
אופים ב 275 במשך 50 דקות או עד כמעט להגדיר. פודינג קר במים במחבת על מתלה תיל.
הסר מחבת; לכסות להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
מפזרים סוכריות מנטה מרוסקות באופן שווה על כל פודינג; במקום פודינג במחבת ג ' לירול.
מטגנים 5 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) עד סוכריות להמיס.
בואו לעמוד 5 דקות כדי לאפשר סוכריות מותכות להקשיח.
הערה: זמן האפייה הוא עבור 5-x 1-inch כלים בודדים בודדים עגולים. ככלל, להשתמש 4-, 6 -, או 8-אונקיה כוסות פודינג, אופים במשך 15 עד 20 דקות נוספות. כאשר brle crme נעשה, המרכז עדיין יהיה נוזלי מעט סכין לא ייצא נקי. התשואה תשתנה עם מנות בגודל שונה: עבור כוסות 4-אונקיה תקבל 10 מנות, עבור כוסות 6-אונקיה תקבל 7 מנות, עבור כוסות 8-אונקיה תקבל 4 מנות.
אל תיבהל כשאתה רואה את המונח אמבט מים. אמבט מים הוא פשוט מחבת צלייה או מחבת ג ' לירול מלאה במים. המים יוצרים כרית מחום התנור, ומאפשרים לרפרפת לאפות לאט מבלי להתכרבל.
אל תשרוף את עצמך. לפני שאתה לוקח את אמבט מים מהתנור, להסיר חלק מהמים עם נורה או מצקת ארוכה מטופלים.
כאשר אתה מטגן את הסוכר החום, לקבל את brles crme קרוב ככל האפשר אלמנט החימום. כדי לעשות זאת, מניחים מחבת צלייה הפוכה על המדף העליון של התנור, ולאחר מכן מניחים את brles crme על תבנית אפייה על גבי מחבת הקלייה.
אלטרנטיבה הרפתקנית למטאטא היא לפיד ריתוך. האורחים שלך יחשבו שהשתגעת, אבל הלפיד נותן את קרום הזכוכית האולטימטיבי. שריפת היא שיטת הבחירה של השף המקצועי.
מניחים את הפודינג במחבת צלייה מלאה בקרח, ואז מטגנים אותם. הקרח שומר את הפודינג קר בזמן שהסוכר נמס.
אתה יכול לאפות את brles crme מראש, אבל לחכות רק כמה דקות לפני ההגשה כדי caramelize הסוכר. הסוכר המקורמל יתחיל להתמוסס אם הרפרפת תשב יותר משעה.
מצאנו שקריסטלים דיקסי מותג סוכר חום עובד הכי טוב עבור קרם ברלס. זה caramelizes באופן שווה לחום זהוב מושלם.
אל תבזבזו את כספכם על סלמנדרות שנמכרות בקטלוגים גורמה ומשמשות להקרמול החלק העליון של קרמה ברלס. הם עובדים כמו ברזל מיתוג להמיס את הסוכר החום. כשניסינו אחד, אנחנו בסופו של דבר עם burnt--לא caramelized--סוכר.