Dashi Stock (Konbudashi)
מלאי Dashi (Konbudashi) עשוי להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 51 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם פתיתי בוניטו, דאשי קומבו, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מלאי יפני, Dashi (מלאי בישול יפני), ו מבשלים את הספר: דשי ומניות עוף יפניות (מתכונים דומים).
הוראות
לנגב כל לכלוך מן קומבו עם מגבת נייר, להיזהר לא לשפשף את הפיקדונות אבקתי לבן על אצות.
מניחים את קומבו ומים בסיר, ולאפשר לו להשרות במשך 30 דקות כדי להיות רך.
הסר את קומבו מהמים, וחתוך כמה חריצים לאורכו לתוך העלה. להחזיר את קומבו למים, ולהביא אותו לרתיחה. ברגע שהמים מתחילים לרתוח, הסירו את הקומבו כדי למנוע מהמלאי להפוך למריר.
מערבבים את פתיתי בוניטו לתוך המים בטעם קומבו, להחזיר לרתיחה, ולקחת את המחבת את החום. תן למים להתקרר. כאשר פתיתי בוניטו התיישבו לתחתית, מסננים את dashi דרך מסננת מרופדת עם cheesecloth או מסנן קפה.