Deluxe Blackberry Pie
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . אם יש לכם אוכמניות, אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו עוגת אוכמניות טריה, קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, ו סלט סלק אוכמניות עם רוטב בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחית שתי כוסות של אוכמניות בבלנדר עד נוזל. מסננים את הזרעים, ויוצקים לתוך סיר.
לטאטא ב 1 1 1/4 כוסות סוכר. מבשלים מעל חום בינוני עד רותחים, ערבוב כל הזמן גירוד התחתונה. לשמור על רתיחה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מערבבים קורנפלור וברנדי בכוס. כאשר מעורבים היטב, לטאטא למחבת; מערבבים עד התערובת חוזרת לרתיחה.
הסר מהחום. מערבבים את אגוז מוסקט וקינמון. בדוק את העקביות של התערובת; זה צריך להיות כמו פודינג דק. במידת הצורך, להוסיף עמילן תירס ומים מעורבים ביחס 2:1 כדי לעבות.
מלאו את קליפת העוגה עם שתי כוסות האוכמניות הנותרות.
יוצקים את מחית אוכמניות על פירות יער טריים, מכסה באופן שווה. השתמש או רצועות בצק כריס חצה כדי לכסות, או לכסות עם גיליון מוצק של בצק עם חריצים לחתוך בו. אבק עם סוכר למעלה.
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד הקרום הוא השחמה.