Donauwellen
Donauwellen עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 317 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: .
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 12x18 אינץ 'או מחבת רול ג' לי או קו עם נייר קלף.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה וסוכר כוס 1 באמצעות מיקסר חשמלי.
מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
מערבבים את הקמח, המלח וסודה לשתייה; לקפל במהירות לתערובת הביצה.
מורחים 2/3 של הבלילה בתחתית גיליון האפייה מוכן. מערבבים את אבקת הקקאו ו 1 כף חלב לתוך הבלילה הנותרת רק עד מעורבב.
מורחים באופן שווה על שכבת הווניל. לטף את הדובדבנים יבש עם מגבות נייר, ומפזרים אותם באופן שווה על החלק העליון של הבלילה עוגה.
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 עד 50 דקות.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את קורנפלור וסוכר 1/2 כוס.
מחממים את החלב בסיר קטן רק עד חם אבל לא רותח.
להקציף בתערובת קורנפלור, ולהביא את התערובת לרתיחה. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
מורחים את רפרפת העיבוי על פני השטח של העוגה ומקררים בין לילה.
לציפוי השוקולד, הניחו את שבבי השוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה.
חום במרווחים של 30 שניות, ערבוב בכל פעם, עד פשוט נמס וחלק. מערבבים בשמן. עובד במהירות, להפיץ את השוקולד על שכבת פודינג מקורר. אם אתה רוצה, אתה יכול להשתמש קוצים של מזלג או מסרק עוגה לעשות "גלים."כאשר השוקולד מוגדר, לחתוך את Donauwellen לכ -20 ריבועים לשרת.