קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

Donauwellen

Donauwellen
Donauwellen עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 317 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: .

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 12x18 אינץ 'או מחבת רול ג' לי או קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה וסוכר כוס 1 באמצעות מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
4
מערבבים את הקמח, המלח וסודה לשתייה; לקפל במהירות לתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
5
מורחים 2/3 של הבלילה בתחתית גיליון האפייה מוכן. מערבבים את אבקת הקקאו ו 1 כף חלב לתוך הבלילה הנותרת רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מורחיםמורחים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מורחים באופן שווה על שכבת הווניל. לטף את הדובדבנים יבש עם מגבות נייר, ומפזרים אותם באופן שווה על החלק העליון של הבלילה עוגה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
ונילוניל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
8
בואו מגניב.
9
בקערה קטנה, לטאטא יחד את קורנפלור וסוכר 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
מחממים את החלב בסיר קטן רק עד חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
להקציף בתערובת קורנפלור, ולהביא את התערובת לרתיחה. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
13
מורחים את רפרפת העיבוי על פני השטח של העוגה ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מורחיםמורחים
14
לציפוי השוקולד, הניחו את שבבי השוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
15
חום במרווחים של 30 שניות, ערבוב בכל פעם, עד פשוט נמס וחלק. מערבבים בשמן. עובד במהירות, להפיץ את השוקולד על שכבת פודינג מקורר. אם אתה רוצה, אתה יכול להשתמש קוצים של מזלג או מסרק עוגה לעשות "גלים."כאשר השוקולד מוגדר, לחתוך את Donauwellen לכ -20 ריבועים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
פודינגפודינג
מורחיםמורחים
שמן בישולשמן בישול