עוגת חמאה השנייה
עוגת חמאה השנייה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 344 קלוריות. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תערובת פודינג חמאה מיידית, תערובת עוגה, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 20%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת חמאה עם גנאש שוקולד חמאה, עוגת דלעת חמאה עם ציפוי חמאה, ו עוגת בננה עם חמאה, רציתי עוגה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית צרור בגודל 10 אינץ'.
בקערה גדולה שלבו תערובת עוגות, תערובת פודינג, חלב, שמן וחלבונים. מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות, ואז במהירות בינונית למשך 2 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 50 עד 60 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. מצננים בתבנית למשך 10 דקות, ואז יוצאים על רשת וממשיכים להתקרר לחלוטין.
מפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה.