Dry Rub Ribs - ממפיס (ארוחות הערב של דייב)
אם יש לך כשעתיים ו-15 דקות לבלות במטבח, Dry Rub Ribs- Memphis (הארוחות של דייב) עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי ל-Fodmap . תמורת 35 סנט למנה , אתה מקבל מרינדה שמגישה 15. מנה אחת מכילה 116 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . 16 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך שמן צמחי, מלח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה לא כל כך סופר. נסו סלט גזר וכרוב עם כוסברה+כמון יבשה , יבש מי סיאם וקארי מונג שעועית יבשה גוג'ראטי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים מראש ל-300 מעלות F.
מערבבים היטב את מרכיבי השפשוף בקערה קטנה.
הסר את הקרום מצד העצם של הצלעות, ואז שפשף את השמן הצמחי על הצלעות.
יוצקים את השפשוף על הצלעות ומעבדים את השפשוף באופן מלא ואחיד לתוך הצלעות.
מורחים את הצלעות באופן שווה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים עד שהם רכים ועסיסיים מבפנים ופריכים מבחוץ, בערך 2 עד 2 1/2 שעות.