קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות14
מגזין

Edamame ואגסים Crostini

Edamame ואגסים Crostini
Edamame ואגס Crostini הוא צמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. לך לחנות ותביא את באגט, שמן זית כתית מעולה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Cheesy edamame crostini, Edamame Crostini עם Meyer Lemon & Shiso, ו אגס ופסטו קרוסטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לבשל edamame במים רותחים מומלחים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
הסר עם כפית מחוררת, ומניח במי קרח; לנקז. הניחו בצד את כל edamame 1/4 כוס; לעבד את השארית במעבד מזון עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
שלב מחית edamame עם edamame כולו שמור, 3 כפות שמן, 1 כוס מנטה, גבינה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
5
מניחים פרוסות בגט על תבנית אפייה, מברשת קלות עם הנותרים 1 כף שמן, ואופים במשך 10 דקות. למעלה כל פרוסת באגט עם תערובת edamame 1 כף 2 כפיות אגס.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מקשטים עם מנטה נוספת,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)