Farfalle עם נקניק, עגבניות, ושמנת
נסו Farfalle עם נקניק, עגבניות, ושמנת, Farfalle עם ברוקולי, גזר ועגבניות, ו Farfalle עם עגבניות וגבינת פטה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק ופלפל אדום מרוסק. Sauté עד נקניק הוא כבר לא ורוד, פירוק עם גב של מזלג, על 5 דקות.
מוסיפים בצל ושום; sauté עד הבצל הוא רך ונקניק הוא השחמה, על 3 דקות יותר.
מוסיפים עגבניות ושמנת. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד תערובת נקניק מתעבה, על 3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי. להחזיר פסטה לאותו סיר.
מוסיפים תערובת נקניק וזורקים על חום בינוני-נמוך עד פסטה מעילי רוטב, הוספת נוזל בישול שמורות על ידי 1/4 כוסuls אם התערובת יבשה.
מגישים, מעבירים גבינה בנפרד.