Farfalle עם סלמון מעושן ואפונה
Farfalle עם סלמון מעושן ואפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 466 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם farfalle, פלפל, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Farfalle עם סלמון, נענע, ואפונה, קרם Farfalle עם סלמון ואפונה, ו Farfalle עם אספרגוס וסלמון מעושן.
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדול עם ספריי בישול; להוסיף מרגרינה.
מניחים מעל חום בינוני-גבוה עד שמרגרינה נמסה.
להוסיף שאלוט; לטגן 1 עד 2 דקות או עד מכרז.
הוסף אפונה; לטגן 2 דקות נוספות. מערבבים במרק, וודקה ופלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 3 דקות.
מערבבים חלב וקמח, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים לתערובת ירקות במחבת, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים בסלמון מעושן.
הסר מהחום; להפריש, ולשמור על חם.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז היטב.
כדי לשרת, מניחים פסטה בקערה הגשה; מוסיפים תערובת סלמון, וזורקים קלות.