Farfalle עם ריקוטה, נענע ואפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Farfalle עם ריקוטה, נענע ואפונה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. אם יש לכם farfalle, אפונה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Farfalle עם סלמון, נענע, ואפונה, Farfalle עם כבש ראגו, ריקוטה, נענע, ו אפונה עם נענע וריקוטה סלטה.
הוראות
בקערה בינונית, משלבים ריקוטה, חמאה ופרמזן ומערבבים היטב.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים farfalle עד רק אל דנטה, על 10 דקות או כמו תווית החבילה מפנה.
הוסף אפונה לסיר 1 דקה לפני סוף זמן הבישול כדי לחמם דרך. שמור 1 כוס מים בישול ביסודיות לנקז פסטה ואפונה.
להחזיר פסטה ואפונה לסיר ולהוסיף תערובת ריקוטה. לזרוק בעדינות, הוספת מים בישול 1 כף. בכל פעם לפי הצורך להרטיב ולפזר פסטה. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים במטבעה ומגישים.