קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

Fauxreos

Fauxreos
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Fauxreos. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת קקאו, אבקת סוכר, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מהדורה מוגבלת חג Fauxreos (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את העוגיות: באמצעות מערבל יד או לעמוד מוגדר למהירות בינונית, שמנת יחד חמאה, הן סוכרים, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, אבקת אספרסו, ותמצית וניל עד בשילוב. עם מיקסר עדיין פועל, להוסיף חלמונים ביצה אחד בכל פעם. לאחר incorporated, לכבות מערבל לגרד קערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גליל פירותגליל פירות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הפעל מערבל להגדרה הנמוכה ביותר שלה. לזרוק קמח וקקאו בבת אחת. התערובת תהיה נוקשה. המשך לערבב עד המדים. כבה את המיקסר. השתמש מרית כדי לגרד את הבצק מהקערה ללוש קלות כדי ליצור כדור חלק. השתמש בידיים שלך כדי לשטח לתוך דיסק. אתה יכול להתחיל לגלגל את הבצק מיד, או שאתה יכול לעטוף אותו עם פלסטיק ומקרר עד שבוע.אם שמרת את הבצק בקירור, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר כדי לרכך לפני שמתחילים להתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים תנור ל 350°. לנפות כמה אבקת קקאו על הדלפק (באמצעות קקאו במקום קמח נותן Fauxreos הצבע הכהה הייחודי שלהם). השתמש מערוך לגלגל את הבצק עד 1/8 " עובי. כאשר סיים, להחליק מרית מתכת בין הבצק לדלפק כדי לשחרר. זה ימנע מהעוגיות להידבק.2 "חותך עגול עושה מושלם" אוריאו " אבל להשתמש בכל חותך שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חותכים את העוגיות ולהשתמש מרית מתכת להרים ולהעביר גיליון עוגיות.מסדרים עוגיות על דף עוגיות ungreased. (אם גיליון העוגיות הוא dinged למעלה או אחיד, קו עם נייר קלף ראשון.) העוגיות לא יתפשטו במהלך האפייה, ולכן הם עשויים להיות מסודרים די קרוב זה לזה. תניח את הסדינים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
לאסוף, ללוש, מחדש לגלגל את שאריות הבצק שנותרו, כמו כן חיתוך וסידור על גיליון עוגיות. כדי להוסיף מרקם לעוגיות, מניחים את כל הבצק שנותר בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
מערבבים עם מערבל יד או לעמוד ולהוסיף כ 1 כפית של מים חמים או קפה. המשך להוסיף מים חמים / קפה, כפית בכל פעם, עד הבצק דליל לתוך משחה. אתה תמיד יכול להוסיף עוד נוזלים, אבל אתה לא יכול לקחת את זה משם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
7
הוסף לאט ולתת לכל תוספת לערבב באופן מלא לפני הוספת יותר. כאשר התערובת מגיעה עקביות דמוי ציפוי, להשתמש מרית כדי לגרד אותו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
העברה לשקית צנרת מצויד קצה קטן מאוד, או שקית Ziploc חובה כבדה עם חור זעיר דקר בפינה. צינור איזה עיצוב על גבי כל עוגייה. עיצוב חזק של קורנלי נותן את הרושם של אוראו. אבל כל דבר יעשה, יש לי כיף עם העיצובים שלך!
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
9
לאחר העוגיות מעוטרות, אופים במשך כ 12 דקות, או עד המשרד למגע. אם לתנור שלך יש אלמנט חימום לא אחיד, סובב את יריעות העוגיות לאחר שש דקות. לאחר העוגיות אפו, מגניב ביסודיות, ישירות על מדף הקירור.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
כדי להפוך את המילוי: עם מערבל יד או לעמוד, קרם יחד קיצור / חמאה, אבקת סוכר, וניל, ומלח. קרם במהירות בינונית במשך חמש דקות; השתמש מרית גומי כדי לגרד את הקערה למטה מעת לעת. זמן הערבוב הארוך aerates המילוי, מה שהופך אותו לבן במיוחד פחות גרגירים. באמצעות מרית, להעביר את המילוי שקית מאפה מצויד קצה רגיל. לחלופין, חלק עם כף גלידה בגודל מלון-baller, או באמצעות שקית Ziploc עם הפינה חתוכה כמו שקית מאפה מאולתרת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מלוןמלון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
כדי להרכיב את העוגיות: הפוך חצי הוופלים הפוך. על כל אחד, צינור או כף 1 של מילוי (במיוחד: 1/4 עוז עבור Stuf כפול, 1/8 אונקיה עבור רגיל) ישירות למרכז. כדי לסיים, העליון עם הוופלים הנותרים ולחץ למטה עם האצבעות שלך, החלת לחץ אפילו מאוד כך המילוי יתפשט באופן אחיד על פני העוגייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מעבירים עוגיות למיכל אטום ומקררים במשך כמה שעות. זה קריטי. לאחר הצלפה המילוי, זה יהיה די רך. קירור זה (במיוחד אם אתה משתמש בחמאה) יהיה לחזק את המילוי, שחזור המרקם הנכון שלה, ומליטה אותו עם הוופלים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
13
לשרת.