Fish-Camp Buerre Blanc
והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לך צלפים, רוטב חריף, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: דג סנדל עם דג-מחנה בור בלאן, בשר סרטנים ופלאן תרד עם עגבניות מעושנות Buerre Blanc, ו דג יפהפה ראוי לקצת יין לבן..
הוראות
קליפת לימון לגרר שווה 2 כפיות. תניח בצד.
שלב יין לבן הבא 3 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות או עד הנוזל הוא כמעט התאדה.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות או עד הנוזל מצטמצם 14 כוס.
מניחים מעל חום בינוני-נמוך. בהדרגה לטאטא חמאה, 1 חתיכה בכל פעם, ערבוב עד כל חתיכה נמסה לפני הוספת עוד.
הסר מהחום, ומערבבים קליפה לימון ושאר החומרים.
* בדקנו עם מזללות כשרות Mms חטיף Vlasic.