Foie Haché
Foie Haché עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כבד עוף, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Hache Parmentier, ברוקולי Hache, ו Carottes sautées au cumin et boeuf haché Recette (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שומן העוף במחבת, ומטגנים את הבצלים מעל חום מתון, מסתובבים לעתים קרובות, במשך כ 1/2 שעה או יותר, עד רך וכמעט שחור. אתה יכול להוסיף כף דבש כדי לעזור caramelize אותם.
מטגנים את כבדי העוף בשומן שבו הבצל מבושל על חום גבוה מאוד לצרוב היטב. לא לבשל יתר על המידה. הכבדים עדיין עשויים להיות אדומים בפנים, אבל להתנגד לפיתוי לבשל אותם עוד יותר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להפריד את האונות לחתוך כל אחד לשניים או שלושה חלקים.
קוצצים את הביצה, ומקפלים בזהירות את הבצל, הכבדים, המלח והפלפל.
מגישים עם טוסט או קרקרים.