קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה

Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך מלח כשר, ביצים, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Maialino Marinara מ ' שולחן המשפחה, טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה, ו עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי: מחממים התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לנקב את תפוחי האדמה כמה פעמים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3
אופים אותו ישירות על מתלה תנור במשך 1 שעה, או עד מכרז. לקרר עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בינתיים, לשלוף את העלים החיצוניים של הארטישוק, ואז לשלוף או לחתוך את העלים הירוקים החיוורים במרכז. לקצץ את הגבעול ל 1 עד 2 אינץ'. עם סכין קיצוץ, לקצץ את החלק החיצוני הירוק הכהה של הלב ואת הגבעול. לפצל את הלב לשניים ולהשתמש כף או סכין קילוף קטן לסלול את החנק הקוצני במרכזו.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
חותכים את הארטישוק לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
כאשר תפוח האדמה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף אותו, רבע לאורכו, לחתוך לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ ' עבה; זה בסדר אם זה מתפורר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
7
לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הבצל, הארטישוק והמלח, מפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה ומבשלים, מערבבים כל כמה דקות, במשך 10 דקות, או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מוסיפים את האספרגוס ואת chard שוויצרי ומערבבים עד chard מתחיל לנבול. לאחר 2 עד 3 דקות, להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד chard הוא רך וכל המים התאדו, על 1 דקה יותר. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
כדי להפוך את פריטטה: מחממים את התנור ל 325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מקציפים את הביצים והחלמונים יחד בקערה גדולה. מערבבים בקרם, את Gruyère, 3 כפות של Parmigiano, עשבי תיבול, פירורי לחם, פרוסות תפוחי אדמה, תערובת אספרגוס-chard, מלח, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
GruyereGruyere
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
Chard שוויצריChard שוויצרי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מחממים את שמן 1 כף במחבת nonstick 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים את תערובת הביצים, עם מרית גומי או כף עץ, מערבבים לטרוף את הפריטטה במשך 30 שניות, מגרדים את תחתית המחבת ושוברים כל גבינת ביצה גדולה. הפריטטה עדיין תהיה רטובה ברובה, עם ביצה מבושלת מפוזרת באופן שווה לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הסר את המחבת מהחום, להחליק את החלק העליון של פריטטה, והקש בעדינות על המחבת על הדלפק כדי ליישב אותו.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
החלק את המחבת לתנור ואופה במשך 20 עד 30 דקות, או עד פריטטה הוא מוצק למגע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
הסר מהתנור והפוך על מגש גדול (או לחתוך אותו טריזים במחבת באמצעות מרית לא פולש).
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מקשטים עם הנותרים 1 כף פרמזן טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
18
מגישים חם, חם, או בטמפרטורת החדר.