מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך מלח כשר, ביצים, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו Maialino Marinara מ ' שולחן המשפחה, טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה, ו עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את המילוי: מחממים התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לנקב את תפוחי האדמה כמה פעמים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
אופים אותו ישירות על מתלה תנור במשך 1 שעה, או עד מכרז. לקרר עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים, לשלוף את העלים החיצוניים של הארטישוק, ואז לשלוף או לחתוך את העלים הירוקים החיוורים במרכז. לקצץ את הגבעול ל 1 עד 2 אינץ'. עם סכין קיצוץ, לקצץ את החלק החיצוני הירוק הכהה של הלב ואת הגבעול. לפצל את הלב לשניים ולהשתמש כף או סכין קילוף קטן לסלול את החנק הקוצני במרכזו.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
5
חותכים את הארטישוק לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
כאשר תפוח האדמה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף אותו, רבע לאורכו, לחתוך לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ ' עבה; זה בסדר אם זה מתפורר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הבצל, הארטישוק והמלח, מפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה ומבשלים, מערבבים כל כמה דקות, במשך 10 דקות, או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים את האספרגוס ואת chard שוויצרי ומערבבים עד chard מתחיל לנבול. לאחר 2 עד 3 דקות, להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד chard הוא רך וכל המים התאדו, על 1 דקה יותר. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
כדי להפוך את פריטטה: מחממים את התנור ל 325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מקציפים את הביצים והחלמונים יחד בקערה גדולה. מערבבים בקרם, את Gruyère, 3 כפות של Parmigiano, עשבי תיבול, פירורי לחם, פרוסות תפוחי אדמה, תערובת אספרגוס-chard, מלח, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano Reggiano
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
Gruyere
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
Chard שוויצרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מחממים את שמן 1 כף במחבת nonstick 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את תערובת הביצים, עם מרית גומי או כף עץ, מערבבים לטרוף את הפריטטה במשך 30 שניות, מגרדים את תחתית המחבת ושוברים כל גבינת ביצה גדולה. הפריטטה עדיין תהיה רטובה ברובה, עם ביצה מבושלת מפוזרת באופן שווה לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הסר את המחבת מהחום, להחליק את החלק העליון של פריטטה, והקש בעדינות על המחבת על הדלפק כדי ליישב אותו.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
החלק את המחבת לתנור ואופה במשך 20 עד 30 דקות, או עד פריטטה הוא מוצק למגע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
הסר מהתנור והפוך על מגש גדול (או לחתוך אותו טריזים במחבת באמצעות מרית לא פולש).