Garam Masala צרוב סלמון עם חמאת קוקוס-קארי
Garam Masala צרוב סלמון עם חמאת קוקוס קארי דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 1168 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 117g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, חמאה, חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית הודית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, חזה הברווז הצרוב של מליסה קלארק עם Garam Masalan וענבים, ו קארי עוף מסאלה Garam.
הוראות
יוצקים יין לבן, שמנת וחלב קוקוס לסיר; מתבלים באבקת קארי. מביאים לרתיחה אור על חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים עד הנוזל צמצם 1/2 כוס, על 10 דקות.
כאשר הנוזל מצטמצם, הופכים חום לנמוך, ומקציפים בחמאה, כמה קוביות בכל פעם, עד שכל החמאה משתלבת. אל תאפשר לתערובת להרתיח או אחר זה יפריד. כאשר החמאה התאגדה, העונה לטעום עם מלח ולהניח בצד כדי לשמור על חם.
מחממים את השמן במחבת סאוט על חום בינוני-גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. בעוד השמן הוא חימום, קל העונה שני הצדדים של הסלמון עם garam masala ומלח.
לצרוב את הסלמון בשמן החם במשך 3 עד 4 דקות בצד אחד, ולאחר מכן להתהפך, ולהמשיך לבשל במשך 2 עד 3 דקות עד הסוף. זמן קצר לנקז על מגבות נייר לספוג עודפי שמן, ולאחר מכן לשרת מיד עם רוטב חמאת קארי.