קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

Garam Masala צרוב סלמון עם חמאת קוקוס-קארי

Garam Masala צרוב סלמון עם חמאת קוקוס-קארי
Garam Masala צרוב סלמון עם חמאת קוקוס קארי דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 1168 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 117g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, חמאה, חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית הודית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, חזה הברווז הצרוב של מליסה קלארק עם Garam Masalan וענבים, ו קארי עוף מסאלה Garam.

הוראות

1
יוצקים יין לבן, שמנת וחלב קוקוס לסיר; מתבלים באבקת קארי. מביאים לרתיחה אור על חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים עד הנוזל צמצם 1/2 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
כאשר הנוזל מצטמצם, הופכים חום לנמוך, ומקציפים בחמאה, כמה קוביות בכל פעם, עד שכל החמאה משתלבת. אל תאפשר לתערובת להרתיח או אחר זה יפריד. כאשר החמאה התאגדה, העונה לטעום עם מלח ולהניח בצד כדי לשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מחממים את השמן במחבת סאוט על חום בינוני-גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. בעוד השמן הוא חימום, קל העונה שני הצדדים של הסלמון עם garam masala ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לצרוב את הסלמון בשמן החם במשך 3 עד 4 דקות בצד אחד, ולאחר מכן להתהפך, ולהמשיך לבשל במשך 2 עד 3 דקות עד הסוף. זמן קצר לנקז על מגבות נייר לספוג עודפי שמן, ולאחר מכן לשרת מיד עם רוטב חמאת קארי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.