Gazpacho ירקות בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Gazpacho ירקות בגריל. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בצל, תירס, מיץ עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Gazpacho ירקות בגריל, Macho Gazpacho סלט נתח ירקות, ו Gazpacho בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. להשחיל את שיני השום על שיפוד. מברשת קלה את השום, פלפלים, קישואים, בצל ותירס עם שמן צמחי ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל הירקות על חום גבוה בינוני, פונה לעתים קרובות, עד חרוך קלות וחד במכרז, על 10 דקות.
להעביר את הפלפלים לקערה, לכסות עם פלסטיק ולתת קיטור במשך 10 דקות.
בינתיים, להסיר את שיני השום מן השיפודים, לקלף אותם ולהעביר לקערה גדולה. באמצעות סכין משוננת גדולה, לחתוך את גרעיני התירס החרוך לתוך הקערה. לקלף את הפלפלים ולהוסיף אותם לקערה יחד עם קישואים, בצל, כמון, פלפל אדום כתוש, מיץ עגבניות, מיץ תפוזים, מיץ לימון וחומץ.
עבודה בקבוצות, מחית את תערובת הירקות בבלנדר או מעבד מזון.
יוצקים את הגספצ ' ו לקערה נקייה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מקורר, על 2 שעות.
ממש לפני ההגשה, מערבבים את הכוסברה לתוך הגספצ ' ו. מצקת את המרק לקערות, מקשטים עם מלפפון ומגישים.