קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו

Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו
אם יש לך חמאה, ג'לי דומדמניות, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. נסו Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו, גורגונזולה-פילה ממולאת בבשר בקר ברוטב יין פורט, ו פסטה ברוטב גורגונזולה ובשר בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את התנור ל 218°. כדי לחתוך בשר בקר כך שהוא יכול להיות מלא והתגלגל, לחתוך אופקית לאורך בשר בקר, על 1/2 אינץ 'מהחלק העליון של בשר בקר, כדי בתוך 1/2 אינץ' של הצד הנגדי; פתוח שטוח. להפוך בשר בקר. חזור עם הצד השני של בשר בקר, חיתוך מהקצה הפנימי כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצה הנגדי; פתוח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך ונוזל התאדה. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
להוסיף פירורי לחם, גבינה ופטרוזיליה; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5
מפזרים תערובת פירורי לחם על בשר עד 1 אינץ ' של קצוות. בחוזקה להפשיל בשר, מתחיל עם צד ארוך. להפוך קצה קטן של בשר מתחת ל -6 סנטימטרים כך שהוא מבשל באופן שווה. לקשור בשר בקר עם מיתר מטבח על 1 1/2 אינץ ' במרווחים. במחבת צלייה רדודה, מניחים בשר בקר, צד התפר למטה, על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
מברשת עם שמן; מפזרים מלח. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
אופים חשפו 30 עד 40 דקות או עד מדחום קורא לפחות 60°. לכסות בשר באופן רופף עם נייר ולתת לעמוד על 15 דקות או עד מדחום קורא145. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על5, בשר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
בינתיים, בסיר 1 ליטר, מחממים את כל מרכיבי הרוטב לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו 35 עד 40 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מופחת מעט syrupy.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
הסר מחרוזת מבשר לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מגישים בשר עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות