קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו

Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו
אם יש לך חמאה, ג'לי דומדמניות, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. נסו Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו, גורגונזולה-פילה ממולאת בבשר בקר ברוטב יין פורט, ו פסטה ברוטב גורגונזולה ובשר בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את התנור ל 218°. כדי לחתוך בשר בקר כך שהוא יכול להיות מלא והתגלגל, לחתוך אופקית לאורך בשר בקר, על 1/2 אינץ 'מהחלק העליון של בשר בקר, כדי בתוך 1/2 אינץ' של הצד הנגדי; פתוח שטוח. להפוך בשר בקר. חזור עם הצד השני של בשר בקר, חיתוך מהקצה הפנימי כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצה הנגדי; פתוח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך ונוזל התאדה. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
להוסיף פירורי לחם, גבינה ופטרוזיליה; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מפזרים תערובת פירורי לחם על בשר עד 1 אינץ ' של קצוות. בחוזקה להפשיל בשר, מתחיל עם צד ארוך. להפוך קצה קטן של בשר מתחת ל -6 סנטימטרים כך שהוא מבשל באופן שווה. לקשור בשר בקר עם מיתר מטבח על 1 1/2 אינץ ' במרווחים. במחבת צלייה רדודה, מניחים בשר בקר, צד התפר למטה, על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מברשת עם שמן; מפזרים מלח. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
אופים חשפו 30 עד 40 דקות או עד מדחום קורא לפחות 60°. לכסות בשר באופן רופף עם נייר ולתת לעמוד על 15 דקות או עד מדחום קורא145. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על5, בשר יהיה קל יותר לגלף.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
בינתיים, בסיר 1 ליטר, מחממים את כל מרכיבי הרוטב לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו 35 עד 40 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מופחת מעט syrupy.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
הסר מחרוזת מבשר לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מגישים בשר עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות