קרוסטיני אגס בגריל גורגונזולה עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 22 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פקאן קלוי קלוי, גבינת שמנת, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו אגס & gorgonzola crostini, אגס צלוי, דבש, וברי קרוסטיני, ו אגס בגריל, גבינת עיזים ופרושוטו קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה). פלחי אגס גריל, מכוסה במכסה גריל, 1 עד 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
מערבבים יחד גבינת שמנת והבא 3 מרכיבים; להפיץ על 1/2 כף. על כל פרוסת באגט. למעלה עם אגסים בגריל; מפזרים פקאן ורוזמרין, טפטוף עם דבש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
בגט
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות