Grinder
Grinder דורש סביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 458 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ותרימו סינטה טחון, שמן קנולה, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מטחנה איטלקית, Stakhouse " Grinder, ו טורקיה קציצה מטחנת.
הוראות
מניחים פטריות במעבד מזון, ואת הדופק עד הקרקע דק. שמור.
שמן קנולה חום במחבת בינונית nonstick מעל חום בינוני גבוה.
תוסיף סינטה ונקניקיה. מבשלים עד חום זהוב, לשבור את הבשר עם כפית, על 5 דקות; להסיר עם כף מחורץ ושמורה.
מוסיף בצל למחבת ולהפחית את החום בינוני נמוך; לבשל עד רך, על 4 דקות.
מוסיפים פטריות ופלפל אדום, אם תרצה, למחבת, ומערבבים היטב. מבשלים עד פטריות כהים יותר בצבע, על 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 30 שניות עד ריחני.
מוסיפים רוטב פסטה; מערבבים כדי להתמזג. החזרת תערובת סינטה מבושלת למחבת; להביא רוטב לרתיחה ולבשל 2 דקות.
מחלקים תערובת בין לחמניות העליון עם גבינת מוצרלה. מטגנים בתנור או טוסטר אובן עד שהגבינה נמסה.