אם יש לכם בצק לחמניית קינמון, מי ברז, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו מקלות קראנץ קינמון, מקלות מערבבים קינמון, ו עוגת דובדבנים מקלות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים טיגון, או שמן חום בסיר גדול ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
חותכים רצועות ארוכות 1 אינץ ' מבצק לחמניית קינמון. לעטוף בצק סביב שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
רול קינמון
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מניחים סופגניות לתוך טיגון ומבשלים 4 עד 5 דקות, מרפרף לטגן את שני הצדדים.
4
מניחים בצד סופגניות על צלחת מרופדת מגבת נייר כדי להסיר עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
6
Starter: יום אחד לפני שאתם מתכננים לאפות את לחמניות הקינמון לשלב את מרכיבי המתנע. מערבבים תערובת זו מדי פעם עם מרית גומי המתנע שלך צריך בקרוב להתחיל מבעבע בתוך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רול קינמון
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
הערה של קוק: אתה יודע את זה כי תראה בועות לאורך הצד של מיכל זכוכית ייתכן שתראה מבעבע על החלק העליון של התערובת גם כן.
8
בואו תערובת זו לשבת מבעבע, חשוף, עד שאתה מוכן לעשות לחם למחרת. אולי כדאי שתערבבי את זה מדי פעם. זכור זוהי תרבות חיה ואתה צריך לטפל בו כדי לשמור אותו בחיים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
9
לחמניות: כאשר אתה מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 170 מעלות F. להכין 2 (9 על ידי 12 אינץ') צלחות אפייה מלבניות על ידי ריסוס עם תרסיס שמן nonstick.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
במיקסר מצויד וו בצק, לערבב יחד starter, סוכר מגורען, שמן צמחי, מלח, מים, שמרים וקמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
לאחר ערבוב הבצק במשך כ 2 דקות, להסיר את הבצק לקערה מרוסס עם שמן nonstick.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
הערה של קוק: אם תערובת הבצק היא רופפת מדי, להוסיף יותר קמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
13
מכסים במגבת ולתת לעלות עד הוכפל בגודל. התהליך העולה ייקח 1 עד 4 שעות, בהתאם לגובה ומזג האוויר בזמן ובמקום שאתה עושה את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
14
כאשר הוכפל, לזרוק את כל ערימת הבצק על משטח מקומח היטב ועם סיכה מתגלגלת לתפעל את הבצק כדי להפוך מלבן על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)