קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

מקלות קינמון מטוגנים

מקלות קינמון מטוגנים
אם יש לכם בצק לחמניית קינמון, מי ברז, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו מקלות קראנץ קינמון, מקלות מערבבים קינמון, ו עוגת דובדבנים מקלות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים טיגון, או שמן חום בסיר גדול ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
חותכים רצועות ארוכות 1 אינץ ' מבצק לחמניית קינמון. לעטוף בצק סביב שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
רול קינמוןרול קינמון
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מניחים סופגניות לתוך טיגון ומבשלים 4 עד 5 דקות, מרפרף לטגן את שני הצדדים.
4
מניחים בצד סופגניות על צלחת מרופדת מגבת נייר כדי להסיר עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
6
Starter: יום אחד לפני שאתם מתכננים לאפות את לחמניות הקינמון לשלב את מרכיבי המתנע. מערבבים תערובת זו מדי פעם עם מרית גומי המתנע שלך צריך בקרוב להתחיל מבעבע בתוך 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רול קינמוןרול קינמון
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
הערה של קוק: אתה יודע את זה כי תראה בועות לאורך הצד של מיכל זכוכית ייתכן שתראה מבעבע על החלק העליון של התערובת גם כן.
8
בואו תערובת זו לשבת מבעבע, חשוף, עד שאתה מוכן לעשות לחם למחרת. אולי כדאי שתערבבי את זה מדי פעם. זכור זוהי תרבות חיה ואתה צריך לטפל בו כדי לשמור אותו בחיים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
9
לחמניות: כאשר אתה מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 170 מעלות F. להכין 2 (9 על ידי 12 אינץ') צלחות אפייה מלבניות על ידי ריסוס עם תרסיס שמן nonstick.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
במיקסר מצויד וו בצק, לערבב יחד starter, סוכר מגורען, שמן צמחי, מלח, מים, שמרים וקמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
לאחר ערבוב הבצק במשך כ 2 דקות, להסיר את הבצק לקערה מרוסס עם שמן nonstick.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
הערה של קוק: אם תערובת הבצק היא רופפת מדי, להוסיף יותר קמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
13
מכסים במגבת ולתת לעלות עד הוכפל בגודל. התהליך העולה ייקח 1 עד 4 שעות, בהתאם לגובה ומזג האוויר בזמן ובמקום שאתה עושה את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
14
כאשר הוכפל, לזרוק את כל ערימת הבצק על משטח מקומח היטב ועם סיכה מתגלגלת לתפעל את הבצק כדי להפוך מלבן על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
15
מילוי: להמיס 2 מקלות חמאה למקום שבו הוא שמנת ו מורחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
16
מורחים את החמאה על משולש הבצק ומוודאים שאתם מתפשטים ביסודיות לכל הפינות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
17
מפזרים סוכר חום ולאחר מכן קינמון על החמאה לוודא כי המשולש כולו מכוסה, פינה לפינה. למעלה עם אגוזי פקאן קצוצים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חבילה פעילה שמרים יבשיםחבילה פעילה שמרים יבשים11 קילו קישואים,שמרים פעילים יבשיםשמרים פעילים יבשים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום, ועוד במידת הצורךסוכר חום, ועוד במידת הצורך2מקלות2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו24ריבס, קצוץ טרי או קפואבצק לחמניית קינמון, ראה מתכוןבצק לחמניית קינמון, ראה מתכון1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרה (מומלץ: פילסבורי)קמח לכל מטרה (מומלץ: פילסבורי)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקינמון טחוןקינמון טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאיידהו תפוחי אדמהאיידהו תפוחי אדמה24ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן בוטנים, לטיגוןשמן בוטנים, לטיגון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוציםפקאנים קצוצים24ריבס, קצוץ טרי או קפואאבקת סוכר, לציפויאבקת סוכר, לציפוי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קרטונים (12 אונקיות כל אחד) גבינת טבילה מקסיקנית לבנה2 קרטונים (12 אונקיות כל אחד) גבינת טבילה מקסיקנית לבנה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (מומלץ: Mazola)שמן צמחי (מומלץ: Mazola)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי ברז חמים וחמיםמי ברז חמים וחמים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי ברז חמיםמי ברז חמים