המתכון Guasacaca (סלסה אבוקדו) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-10 דקות. מתאבן זה יש 173 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם בצל, אבוקדו האס, jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 899 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סלסה אבוקדו (Guasacaca), Guasacaca-סלסה אבוקדו ונצואלה, ו Guasacaca (רוטב אבוקדו).
הוראות
1
מניחים אבוקדו, בצל, פלפל, jalapeño (אם שימוש), שום, כוסברה, פטרוזיליה, חומץ, ומיץ ליים בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק עד שהכל קצוץ דק, עוצר כדי לגרד את הצדדים של קערה לפי הצורך.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.