Ham 'n' Swiss Strudel
Ham 'n' Swiss Strudel לוקח בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -13 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 305 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, מרק עוף, בצל ואורז. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שטרודל תפוחים או אפרסק , שטרודל אוכמניות וגבינת קוטג' ושטרודל תפוחים ללא גלוטן .
הוראות
בסיר, מביאים מרק לרתיחה; להוסיף אורז. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות או עד לריכוך; להוסיף לאורז.
מניחים עלה אחד של בצק פילו על משטח עבודה; מברישים בחמאה.
שכבו עם הפילו והחמאה שנותרו (לשמור בצק מכוסה בנייר שעווה עד לשימוש). כף תערובת אורז על הבצק עד למרחק של 1 אינץ' מהקצוות.
מפזרים חזיר, גבינה ופפריקה.
מקפלים את הצדדים הקצרים 1 אינץ' מעל המילוי.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על תבנית אפייה משומנת.
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים 5 דקות לפני שפורסים.