Ham'n Swiss Biscuits
Ham ' n ביסקוויטים שוויצרי דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 453 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו ביסקוויטים, גבינה שוויצרית, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. . וזה טוב. נסו נקניק וביסקוויטים שוויצריים, Ham ' n Biscuits Swiss, ו ביסקוויטים עם טיפת בצל שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים חזיר משומר, בצל יבש, 1 כפית זרעי פרג, ומרגרינה יחד בקערה עד לשלב ביסודיות.
להפריד את הביסקוויטים; לחץ 5 ביסקוויטים על תבנית אפייה ungreased כך כל ביסקוויט הוא שטוח על 3 1/2 אינץ ' בקוטר.
כפית על 2 כפות של תערובת חזיר למרכז כל ביסקוויט שטוח.
מקפלים פרוסות גבינה שוויצרית כדי לפרוץ לרבעים ומניחים 4 רבעים על ירך החזיר.
כפית את תערובת החזיר הנותרת על חתיכות הגבינה השוויצריות.
על משטח עבודה משוריין, לחץ קלות על הנותרים 5 ביסקוויטים לתוך מעגלים 4 אינץ'.
להניח מעגל ביסקוויט 4 אינץ ' על כל ביסקוויט עקף בקלילות למתוח את הביסקוויט העליון כדי לכסות את המילוי. לחץ על הקצוות יחד בקלילות אבל לא לאטום בחוזקה יחד.
מפזרים כל ביסקוויט מלא עם קמצוץ של זרעי פרג לקישוט.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות ביסקוויט זהובות חום והמילוי חם, 10 עד 15 דקות.