Harisseh (ממתקים מזרח תיכוניים)
האריסה (ממתקים מהמזרח התיכון) עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מספק כ 25 מנות . מתכון זה מ Allrecipes יש 6 אוהדים. אם יש לך קמח סולת, מים, חצאי שקדים blanched, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו סלט מזרח תיכוני, עוף מזרח תיכוני, ו כבש מזרח תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד סולת, אבקת אפייה, 2 כוסות סוכר, שקדים קצוצים עד מעורבב באופן שווה. מערבבים יוגורט, שמן צמחי, ומי ורדים עד הבצק הרך. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לנוח בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לחץ על הבצק לתבנית אפייה מרובעת 9x9 אינץ', וחלק את החלק העליון. ציון החלק העליון של הבצק כדי ליצור 25 ריבועים, ולאחר מכן העליון כל ריבוע עם חצי שקדים.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון יש נפוח והפך חום זהוב, על 20 דקות. ההרשאה נעשית כאשר החלק העליון הוא זהוב, והמרכז יש אש. כאשר נעשה, להסיר מהתנור, ולאפשר להתקרר במחבת במשך 20 דקות.
בזמן שההריסה מתקררת, יוצקים מים ו-2 כוסות סוכר לסיר. להביא לרתיחה, ומבשלים 5 דקות. מערבבים 1 כפית מי ורדים, ומיץ לימון, ולאחר מכן להסיר מהחום.
כדי לשרת, לחתוך את harisseh חם לתוך 25 ריבועים, ומניח על מגש גדול; יוצקים את סירופ מי ורדים מעל, לוודא שכל החלקים הם לחים.