תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לה La Laiterie של Herbed מק וגבינה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 136 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, צ'דר חריף, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות. משמנים תבנית אפייה בגודל 13x9 אינץ'. מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים את הפסטה עד שהוא רק מתחיל לרכך לשלב אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את הפסטה, מעבירים אותה מתחת למים קרים, ומחזירים אותה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לגרד את הקליפה הלבנה מהגב, ולחתוך אותו דק.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מערבבים את הברי עם גרוייר וצ ' דר, ומניחים בצד 1/2 כוס של תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Gruyere
קרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
5
מחממים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה, או עד התערובת הופכת מעט בז', הוא מבעבע, ונראה גדל בנפח. מערבבים ברוזמרין, מרווה, טימין, ואגוז מוסקט. להגדיל את החום בינוני, לאט לטאטא את החלב החם. מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים את הרוטב במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחמניות לבנות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הגבינה לרוטב על ידי 1/2-כוס צעדים, ערבוב עד הגבינה נמסה לפני ביצוע תוספת נוספת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
יוצקים את הרוטב על הפסטה, ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומעבירים את הפסטה למחבת המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחממים את החמאה הנותרת במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיף את פירורי הלחם, ומבשלים 2 דקות, או עד הפירורים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
10
מערבבים את פירורי השחמה עם תערובת הגבינה הנותרת, ומפזרים אותו על גבי הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
אופים את התבשיל במשך 20 דקות עד 30 דקות, או עד רוטב הגבינה הוא מבעבע ואת הפירורים על החלק העליון הם חום עמוק. אפשר לשבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.