Hoisin (אבל לא ממש) צלעות מדינה
Hoisin (אבל לא ממש) צלעות המדינה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם רוטב עגבניות, בצל, פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו לבשל את הספר: צלעות מדינה עם רוטב הויסין, Blackberry Hoisin BBQ צלעות, ו צלעות ברביקיו הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הבוטנים במחבת גדולה מעל חום גבוה. חום את הצלעות באופן שווה בשמן החם, על 5 דקות; להסיר מן החום.
מערבבים את רוטב העגבניות, בצל יבש, רוטב הויסין, ופטריות שיטאקה יחד בבישול איטי.
מוסיפים את הצלעות לתערובת הרוטב, פונים למעיל ברוטב.
מבשלים נמוך עד הצלעות מתפרקות מכרז, 8 עד 10 שעות.