Hoisin וצלעות חזיר מזוגגות דבש
Hoisin ו צלעות חזיר מזוגגות דבש דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם צלעות חזיר, ג'ינג'ר, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו Hoisin וצלעות חזיר מזוגגות דבש, צלעות חזיר מזוגגות הויסין, ו צלעות חזיר מזוגגות הויסין עם שעועית ירוקה סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
חותכים בצל ירוק באלכסון לחתיכות 2 אינץ'.
להקציף יחד מרכיבים הנותרים למעט חזיר בקערה גדולה.
מוסיפים בצל ירוק חזיר, הופכים חזיר מעיל בנדיבות עם רוטב.
מסדרים חזיר בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה 15 על 10 אינץ '(1 אינץ ' עמוק). כפית נותרת רוטב עם בצל ירוק מעל חזיר וצלי עד רק מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
הפעל מטאטא חזיר צלוי 5 עד 6 אינץ ' מהחום עד העליון הוא קרמל מעט, 2 עד 5 דקות.
מגישים חזיר עם כל מיצי פאן.