Hople Pople עם Crispixandtrade; - פנקייק תפוחי אדמה
Hople Pople עם Crispixandtrade; - פנקייק תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, דגני® crispix® kellogg ' s, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פפרוני Hople-Pople, פנקייק בטטה, ו פנקייק תפוחי אדמה פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
במחבת גדולה, עמוקה, חסינת תנור, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מוסיף את הפלפל והבצל למחבת ולטגן במשך 4 דקות. להתפורר נקניק לתוך המחבת לטגן עד הנקניק מבושל דרך, ערבוב מדי פעם, על 6 עד 7 דקות. מתבלים את התערובת במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את הביצים המוכות על תערובת נקניק, העליון עם גבינה מגוררת ולהעביר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים עד הביצים הם רק fireded למעלה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית ו 1 כף חמאה על חום בינוני לטגן את הבצל במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים יחד את הדגנים הרטובים, בצל מבושל, ביצה מוכה, תפוחי אדמה מגורדים, מלח ופלפל. מערבבים את התערובת לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזה
5
במחבת nonstick גדולה, חום 2 כפות שמן זית על חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם, זרוק 1/2 מנות כוס של תערובת דגנים לתוך המחבת. מבשלים את העוגות עד חום זהוב ופריך, על 2 עד 3 דקות לכל צד. הערה של קוק: הקפד להפוך אותם ולבשל את שני הצדדים.