קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

Hossier בשר חזיר-Tenderloin כריך

Hossier בשר חזיר-Tenderloin כריך
אם יש לך חסה קרחון, ביצים, לחמניות המבורגר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מרנג תות כקינוח. מתכונים דומים: גבינת חלפיניו כריך בשר חזיר פילה, ארוחת ערב: כריך בשר חזיר, ו ארוחת ערב צלע חזיר Hossier.

הוראות

1
חותכים את רוח חזיר ל 4 חתיכות שוות. שים כל חתיכה שטוחה על קרש חיתוך לחתוך אופקית כמעט במחצית (לעצור על 1 אינץ ' מהצד השני). פתוח כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מפזרים כל חתיכה עם מים, מקום בין 2 חתיכות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף קילו 1/4 אינץ עבה עם פטיש או מחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
3
לטאטא את הביצים, חלב חמאה, שום, 1 כפית כל מלח ופלפל שחור, ואת קאיין בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלב-חמאהחלב-חמאה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
שוםשום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את החזיר, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
5
דופק את הקרקרים לתוך פירורי גס במעבד מזון, ולאחר מכן להעביר צלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
שים את הקמח בצלחת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
הסר כל חתיכת חזיר מן המרינדה, לתת את טפטוף עודף. לדלות את שני הצדדים בקמח, לטבול במרינדה חמאה שוב, ואז מעיל עם פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
חלב-חמאהחלב-חמאה
מרינדהמרינדה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חזירחזיר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
חום 1/4 עד 1/2 אינץ ' שמן בוטנים במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 36
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
9
מטגנים את החזיר בקבוצות עד הזהב מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
10
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
11
מורחים את שני החצאים של כל לחמניה עם מיונז וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
חרדלחרדל
מורחיםמורחים
גלולגלול
12
שכבת החסה, עגבניות ובצל על החצאים התחתונים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
חסהחסה
בצלבצל
13
להוסיף חתיכת חזיר וכמה פרוסות חמוצים. כיסוי עם צמרות לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציםחמוצים
חזירחזיר
גלולגלול
14
צילום: אנדרו מקאול