Hossier בשר חזיר-Tenderloin כריך
אם יש לך חסה קרחון, ביצים, לחמניות המבורגר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מרנג תות כקינוח. מתכונים דומים: גבינת חלפיניו כריך בשר חזיר פילה, ארוחת ערב: כריך בשר חזיר, ו ארוחת ערב צלע חזיר Hossier.
הוראות
חותכים את רוח חזיר ל 4 חתיכות שוות. שים כל חתיכה שטוחה על קרש חיתוך לחתוך אופקית כמעט במחצית (לעצור על 1 אינץ ' מהצד השני). פתוח כמו ספר.
מפזרים כל חתיכה עם מים, מקום בין 2 חתיכות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף קילו 1/4 אינץ עבה עם פטיש או מחבת כבדה.
לטאטא את הביצים, חלב חמאה, שום, 1 כפית כל מלח ופלפל שחור, ואת קאיין בקערה רדודה.
מוסיפים את החזיר, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
דופק את הקרקרים לתוך פירורי גס במעבד מזון, ולאחר מכן להעביר צלחת רדודה.
הסר כל חתיכת חזיר מן המרינדה, לתת את טפטוף עודף. לדלות את שני הצדדים בקמח, לטבול במרינדה חמאה שוב, ואז מעיל עם פירורי קרקר.
חום 1/4 עד 1/2 אינץ ' שמן בוטנים במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 36
מטגנים את החזיר בקבוצות עד הזהב מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
מורחים את שני החצאים של כל לחמניה עם מיונז וחרדל.
שכבת החסה, עגבניות ובצל על החצאים התחתונים.
להוסיף חתיכת חזיר וכמה פרוסות חמוצים. כיסוי עם צמרות לחמניה.