Hutzel Wecken
האצ'ל וקן יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 360 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח כל המטרה, אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מתכונים דומים.
הוראות
שים את האגסים והשזיפים בסיר עם מים כדי לכסות על ידי סנטימטר. מביאים את המים לרתיחה, ומבשלים 2 עד 3 דקות, או עד רך.
מסננים, שומרים הן את הפרי והן את הנוזל. לזרוק את האגסים ושזיפים בקערה גדולה עם צימוקים, דומדמניות, תאנים, תמרים, אגוזי מלך, בוטנים, אגוזי לוז, שקדים, גרידת תפוזים, וגרידת לימון.
תוסיף את הקירש, ותזרוק שוב.
בקערה נפרדת, להמיס את השמרים ב 1/2 כוס של נוזל הפרי השמור, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס הקמח, ו 2 כפות של הסוכר. כיסוי, ולתת לעלות במשך 1 שעה. מערבבים את 2 כוסות קמח הנותרים, 1/4 כוס סוכר, והמלח.
ללוש את הבצק בקערה של מיקסר עומד עם וו בצק.
מוסיפים את הפירות והאגוזים, ובאמצעות הגדרה נמוכה, מערבבים לאט לתוך הבצק. כאשר הכל משולב, להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין בכבדות, שילוב מספיק קמח יותר כדי להפוך את הבצק חלק וגמיש. למרות זאת, זה יהיה בצק רטוב. צורה לכדור גדול, לשים בקערה משומנת, לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת את שאר הבצק במשך כשעה 1.
מחממים את התנור ל-400°F, וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. מחלקים את הבצק לשני חלקים. טופס כל חתיכה לתוך כדור עגול, ולשים את שניהם על תבנית האפייה.
אופים, הפיכת הטמפרטורה עד 375 ° F לאחר 20 דקות, עד הקרום הוא זהוב הבצק מבושל דרך, 40 עד 45 דקות.
אם אתה רוצה, בעוד לחמים אפויים, לעשות זיגוג על ידי לטאטא יחד 1/2 כוס מי הפרי ואת הסוכר' ממתקים. ברגע הלחמים לצאת מהתנור, כפית זיגוג מעליהם.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.