Isabarte פסטה
ייתכן שפאסטן איסברט הוא המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו פלפל, ביצים, מלח שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, ו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה זיטי ומבשלים עד כמעט נעשה, רך אבל לא צולע; לנקז.
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. על חום בינוני, להביא מים לרתיחה מלאה. חום נמוך ומבשל במשך 10 עד 15 דקות. מיד להטיל ביצים לתוך מים קרים. באמצעות סכין חדה, לקצוץ את הביצים.
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים בעדינות עגבניות, זיתים, פלפלים אדומים, פלפלים צהובים, פלפלים ירוקים, בצל, ביצים, אורגנו, מלח שום ורוטב פסטה. זה יותר כיף לעשות את הערבוב עם הידיים שלך!
יוצקים את הפסטה סחוטה לתוך הקערה ומערבבים.
יוצקים את התערובת לתוך תבשיל גדול, עמוק, משומן. מכסים עם כמה שיותר גבינה, מוודאים שהקצוות מכוסים לחלוטין. שים מכסה על צלחת ואופים על מתלה נמוך במשך 30 עד 35 דקות או עד הגבינה נמסה לחלוטין ולהפוך חום זהוב.
תן לזה להתקרר במשך כ 10 דקות, לחתוך לריבועים לשרת.