ממתק קרקר
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר חום, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סוכריית קרקר מלוחה, קרקר קרקר תפוח קרמל, ו סוכריות שוקולד קרקר סודה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו מחבת 10×15 אינץ ' עם רדיד לא מקל או נייר קלף.
להניח קרקרים זה לצד זה על החלק התחתון של הצדדים נוגעים.
מערבבים חמאה ומלח בסיר גדול ומביאים לרתיחה עדינה. אם החמאה קרה, תן להמיס לפני הוספת הסוכר. כאשר התערובת מתחילה לרתוח, להגדיר טיימר במשך 3 דקות ומרתיחים, ערבוב כל הזמן.
יוצקים קרקרים ומתפשטים באופן שווה.
אופים בתנור במשך 5 דקות. במהירות מפזרים שוקולד על ממתקים חמים ולתת לעמוד במשך כ 3 דקות או עד שוקולד מתחיל להמס.
מורחים שוקולד על קרקרים, ואז מפזרים אגוזים. הערה: אם שוקולד אינו נמס מספיק מהר בשבילך, לזרוק את המחבת בתנור לרגע.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כשעה, ולאחר מכן להעביר למקרר כדי להתקרר ולהגדיר.