Jagerschnitzel עם רוטב פטריות בייקון (Jager = האנטר)
Jagerschnitzel עם רוטב פטריות בייקון (Jager = האנטר) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום מגורען, ירך חזיר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Jagerschnitzel עם רוטב פטריות בייקון, רוטב צייד פטריות, ו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
פרוסות חזיר פאונד בין יריעות ניילון לעטוף 1/4 עובי אינץ'. בקערה בינונית רדודה, מערבבים יחד 3/4 כוס קמח עם מלח, פלפל, שום ופפריקה. בקערה בינונית רדוד אחר, לשלב ביצה, חלב וחרדל. בקערה רדוד בינוני אחר, לשלב קרקר ופירורי panko. לדלות פרוסות חזיר הראשון בקמח, אז ביצה לשטוף, ולבסוף בפירורים.
תן להגדיר על תבנית אפייה מצויד מתלה קירור במשך 5 דקות.
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני מבשלים את הבייקון עד פריך.
הסר מהמחבת לניקוז על מגבות נייר. באותו מחבת עם שומן בייקון, מוסיפים בצל וקמח במשך 3 דקות.
מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן במשך 2 דקות. מערבבים בקמח 1/4 כוס. לבשל קמח כדי להפוך רו עד חום בהיר, על 2 דקות.
הוסף יין ומבשל במשך 3 דקות, צמצום על ידי 1/3, ולאחר מכן להוסיף מלאי. המשך בישול כדי להפחית על ידי 1/3 שוב. מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
חום 1/4 אינץ ' שמן במחבת עבה או מחבת ברזל יצוק ל 350 מעלות f. בשר חזיר לבשל באופן שווה משני הצדדים, על 5 דקות עבור הצד הראשון, 3 עד 4 דקות עבור השני.
מוסיפים חמאה לרוטב, ערבוב עד שהוא נמס. כדי לשרת, לכסות חזיר ברוטב.
מפזרים בייקון קצוץ ופטרוזיליה טרייה לקישוט.