Jambalasta
Jambalasta עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 899 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך תיבול cajun, kielbasa, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מרהיב. נסו מתכונים דומים.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלינגוויני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה; מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן עד שקוף, כ 5 דקות.
מוסיף את העוף, שרימפס, סוכר, Cajun תיבול, פפריקה, אבקת שום, אורגנו, מלח, ורוטב חם ומבשלים עד העוף הוא כבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 8 עד 10 דקות. מערבבים בקילבסה ועגבניות חתוכות לקוביות.
לטאטא יחד את קורנפלור ומים קרים בקערה קטנה עד חלקה; לשפוך לתוך המחבת. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מעובה, על 10 דקות. מצקת מעל הלינגוויני.