קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Jarlsberg Popovers

Jarlsberg Popovers
Jarlsberg Popovers עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 9 מנות עם 257 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. תמורת 49 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם פלפל, ביצים, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 23% , וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: Jarlsberg Quiche , Olive And Jarlsberg Sandwich , ו- Jarlsberg Avocado Frittata (ממומן) .

הוראות

1
בעזרת 1/2 כפית קיצור לכל כוס, משמנים את התחתית והדפנות של תשע כוסות קופצות; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
2
בקערה קטנה מקציפים חלבונים וביצים; להקציף חלב ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הקמח, הסוכר, המלח והפלפל; מקציפים עד לקבלת מרקם חלק (לא להקציף). מקפלים פנימה גבינה. ממלאים כוסות מוכנות של שני שליש בבלילה. מלאו כוסות ריקות שני שליש במים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
אופים ב-450 מעלות למשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל-350 מעלות (אין לפתוח את הדלת).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים 15 דקות יותר או עד להזהבה עמוקה (לא לאפות מעט). חותכים מיד חריץ בחלק העליון של כל קופסא כדי לאפשר לאדים לצאת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן