גשו לסופר וקנו קליפת לימון, שקדים, קליפת לימון מסוכרת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Julekage דנית, קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים, ו כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הבצק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
2
שלב 4 כוסות קמח, 2 כפות סוכר מגורען, שקדים, ואת 8 המרכיבים הבאים (שקדים דרך הל) בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
ממיסים 1 כף סוכר מגורען ושמרים במים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בחמאה, וניל, ו 2 ביצים מוכות עד היטב מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח; מערבבים לשלב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה ו 45 דקות. הבצק לא יוכפל בגודלו.(הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוף
6
רול לתוך מלבן 11 x 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מקום, צד התפר למטה, במחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת עלייה 1 שעה ו 30 דקות.