גשו לסופר וקנו קליפת לימון, שקדים, קליפת לימון מסוכרת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Julekage דנית, קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים, ו כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הבצק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
ממיסים 1 כף סוכר מגורען ושמרים במים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בחמאה, וניל, ו 2 ביצים מוכות עד היטב מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח; מערבבים לשלב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה ו 45 דקות. הבצק לא יוכפל בגודלו.(הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)