Julekage (קציץ פירות חג המולד הדני)
גשו לסופר וקנו קליפת לימון, שקדים, קליפת לימון מסוכרת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Julekage דנית, קציץ פודינג חג המולד פירות ואגוזים, ו כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבצק, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
שלב 4 כוסות קמח, 2 כפות סוכר מגורען, שקדים, ואת 8 המרכיבים הבאים (שקדים דרך הל) בקערה.
ממיסים 1 כף סוכר מגורען ושמרים במים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בחמאה, וניל, ו 2 ביצים מוכות עד היטב מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח; מערבבים לשלב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה ו 45 דקות. הבצק לא יוכפל בגודלו.(הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות.
רול לתוך מלבן 11 x 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מקום, צד התפר למטה, במחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת עלייה 1 שעה ו 30 דקות.
מערבבים חלב נטול שומן, 1/8 כפית מלח, וביצה 1; מברשת קלות על כיכר.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר, מים, תמצית שקדים בקערה קטנה.