Lechon Liempo (בטן חזיר צלוי בסגנון פיליפיני)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? Lechon Liempo (בטן חזיר צלוי בסגנון פיליפיני) יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1326 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 133 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, בטן חזיר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו חזיר בטן לצ'ון רול, Lechón Asado (חזיר צלוי בסגנון קובני), ו Tocino (חזיר פיליפיני בסגנון גריל נרפא) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להקציף יחד שמן, שום, מלח, חומץ ופלפל שחור.
שכב חזיר בטן על קרש חיתוך העור בצד כלפי מטה. להבקיע בשר באלכסון על כל 2 אינץ'. חזור בכיוון ההפוך, יצירת דפוס יהלום.
מורחים תערובת שום באופן שווה על כל הבשר.
רול חזיר לתוך גליל ולקשור בחוזקה עם חוט הקצב על כל אינץ'.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים משני צדי אח הפחם ומניחים מחבת רדיד בין שתי ערימות הגחלים. מכסה גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לרוץ לירוק של rotisserie דרך אמצע חזיר מסתיים מאובטח עם מזלגות rotisserie.
מניחים על rotisserie, לכסות, ומבשלים בחום בינוני עד העור הכהה ו צונן ו חזיר רושם 160ºF כאשר מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר, על 3 שעות, חידוש גחלים כדי לשמור על הטמפרטורה לפי הצורך.
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך 10 דקות.