Lo Mein חזיר בישול איטי
חזיר לבישול איטי Lo מיין דורש על 10 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 454 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סטייק עם יד חזיר, תערובת תיבול מוקפצת, ירקות מוקפצים עם סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית נסו Lo Mein חזיר בישול איטי, סיר איטי לו מיין, ו סיר בישול איטי מוקפץ לו מיין (מתכונים דומים).
הוראות
בצל מקום, חזיר, תערובת תיבול (יבש), ערמוני מים, shootsand במבוק סלרי לפי סדר המפורטים 3 1/2 - ל 4 ליטר בישול איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
מערבבים בעדינות בירקות קפואים ובסטת טריאקי וזיגוג. Increaseheat הגדרה גבוהה. מכסים ומבשלים 15 דקות או עד ירקות aretender.
בינתיים, לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מגישים porkmixture על פסטה.