Mahi mahi בגריל ברוטב קוקוס תאילנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Mahi Mahi בגריל ברוטב קוקוס תאילנדי. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 493 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לכם חלב קוקוס, מיץ ליים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Mahi Mahi בגריל עם ירוק צ'ילה-מרק חלב קוקוס, מתכון סויה גריל מאהי מאהי עם רוטב טבילה קוריאני, ו Mahi-Mahi בגריל עם רוטב Escabeche.
הוראות
מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
מערבבים חלב קוקוס, 2 כפות כוסברה, 2 כפות בצל ירוק, מיץ לימון, זנגביל, שום, ורוטב דגים יחד בסיר; מביאים לרתיחה.
צחצח את פילה המהי-מהי עם מספיק רוטב למעיל. מבשלים את הרוטב הנותר לרתיחה עד מעובה מעט, 3 עד 4 דקות.
מבשלים את mahi mahi במחבת הגריל עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 7 דקות לכל צד.
מעבירים למגש הגשה, למעלה עם הרוטב, ומקשטים עם 2 כפות cilantr ו 2 כפות בצל ירוק לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.