קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

Matambre (בסגנון ארגנטינאי ממולאים בשר)

Matambre (בסגנון ארגנטינאי ממולאים בשר)
מטאמברה (באנגלית: Matambre) הוא בשר ממולא בסגנון ארגנטינאי. ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, מניית בקר, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מאטאמברה: סטייק פרוות ארגנטינאי, סטייק בגריל ארגנטינאי עם רוזמרין, ו בריסקט ארגנטינאי עם צ'ימיצ' ורי מ ' חדוות הכשרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
פרפר הסטייק ולפתוח אותו כמו ספר, אז להלום את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
מניחים את הבשר במיכל פלסטיק ומוסיפים את שמן הזית, שיני שום, מיץ ליים, חומץ, מלח ופלפל. מכסים את הבשר ומרינדה לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מניחים את סטייק האגף על משטח עבודה, למעלה עם עלי תרד, מניחים את רצועות הפלפל האדום, את הגזרים וביצים מבושלות במרכז הבשר.כוכב מתגלגל תערובת הבשר כדי לצרף את הביצים והירקות לחלוטין. לקשור עם חוט מטבח כדי להחזיק את הגליל together.In מחבת רוטב, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הסטייק המגולגל וחום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
סטייק צלעסטייק צלע
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מעבירים לתבנית אפייה, ולאחר מכן מוסיפים את מלאי הבשר, טימין, שום, בצל ועלה דפנה ואופים ב 177° במשך כשעה ו -15 דקות או עד שהבשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תן את שאר הבשר במשך 15 עד 20 דקות לפני הסרת המחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
הסר את המיתרים לחתוך לפרוסות, לשרת אותו חם או קר.