Melomakarona (עוגיות דבש-תבלינים)
Melomakarona (עוגיות דבש-Spice) נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-35 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן צמחי, סודה לשתייה, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות דבש ותבלינים יווניות (Melomakarona), עוגיות דבש יווניות (Melomakarona), ו דלעת דבש ספייס עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדלי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור; מחממים עד 350 ° F. קו 2 או 3 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
שלב את השמן, הסוכר, קוניאק, מיץ תפוזים, פירות הדר חזה בקערה של מערבל לעמוד או מערבל חשמלי יד ביד; להכות על מהירות בינונית כדי לפזר את הסוכר.
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון וציפורן על פיסת נייר שעווה גדולה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולאט לאט להוסיף את תערובת הקמח לקערה עד הבצק רך מאוד צורות.
הסר את הקערה מהמערבל. השתמש כף עץ או מרית לערבב בקמח לפי הצורך עד הבצק הוא נוקשה למדי.
מגלגלים חתיכות של הבצק לאליפסות באורך של כ-2 אינץ'.
מניחים אותם 1 אינץ ' זה מזה על סדיני האפייה.
אופים 2 סדינים בכל פעם במשך 20 דקות בסך הכל; על באמצע האפייה, לסובב את הסדינים מלמעלה למטה מלפנים לאחור. העוגיות בקושי ישחימו. שמור אותם על סדיני האפייה שלהם.
מערבבים את הדבש, הסוכר והמים בסיר גדול על חום גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מומס, ואז לבשל במשך 5 דקות, באמצעות כף מחורץ כדי לרפרף ולהשליך את הקצף שנוצר על גבי. מבשלים כמה דקות; הסירופ יתעבה מעט ויעמיק בצבע. להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית כדי לשמור על הסירופ חם.
מורחים את האגוזים הכתושים על צלחת רדודה גדולה ומפזרים את הקינמון, ערבוב לשלב.
מניחים 6 או 7 של העוגיות בכל פעם בסיר; לאפשר להם לשבת מספיק זמן (2 עד 3 דקות) כדי לספוג חלק מהסירופ, הופך אותם לפי הצורך מעיל שווה. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את העוגיות, ולתת להם לשבת במשך דקה בערך לפני לגלגל אותם בתערובת אגוז.
בואו להתקרר ולאכול בטמפרטורת החדר.