קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

Membrillo (הדבק חבושים)

Membrillo (הדבק חבושים)
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו חבושים, מיץ לימון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). Membrillo (הדבק חבושים), Empanadas de Membrillo (Argentinian Quince and Cheese Empanadas), ו המרכיב הסודי (membrillo): תפוח ואגסים Membrillo Tur דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים חתיכות חבושים בסיר גדול (6-8 ליטרים) ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
חבושיםחבושים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את תרמיל וניל וקליפת לימון ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה, לכסות, ולתת לבשל עד חתיכות חבושים הם מזלג מכרז (30-40 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
חבושיםחבושים
3
הפוך חבושים purée: מסננים את המים מן חתיכות חבוש. זרוק את תרמיל וניל אבל לשמור על קליפת לימון עם חבוש. פירה חתיכות חבושים במעבד מזון, בלנדר, או באמצעות טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
חבושיםחבושים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
למדוד את פירה: למדוד את purée חבוש. כל כמות של purée quince יש לך, זה כמה סוכר תצטרך. אז אם יש לך 4 כוסות של פירה, תצטרך 4 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חבושיםחבושים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מחממים פירה להמיס סוכר, מוסיפים מיץ לימון: להחזיר את פירה חבוש למחבת הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חבושיםחבושים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
חום עד בינוני-נמוך.
7
תוסיף את הסוכר. מערבבים עם כף עץ עד הסוכר מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
תוסיף את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
9
מבשלים על אש נמוכה עד ורוד עבה וכהה: להמשיך לבשל על חום נמוך, ערבוב מדי פעם, במשך 1-1 1/2 שעות, עד רסק חבושים הוא עבה מאוד ויש לו צבע ורוד כתום עמוק.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
חבושיםחבושים
10
לשים בתנור נמוך להתייבש: מחממים תנור נמוך 52° (52°C). קו 8x8 תבנית אפייה עם נייר קלף (לא להשתמש בנייר שעווה, זה יימס!). משמנים את נייר הקלף עם ציפוי דק של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
יוצקים את הדבק חבושים מבושל לתוך תבנית אפייה נייר קלף מצופה. להחליק את החלק העליון של הדבק כך שהוא אפילו.
מרכיבים שתצטרך
חבושיםחבושים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
מניחים את הדבק membrillo בתנור 52° במשך שעה או יותר כדי לעזור לו להתייבש. (אם יש לך הגדרה הסעה או מאוורר לתנור שלך, השתמש בו.)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מגישים: לשרת, לחתוך לריבועים או פלחי ולהציג עם גבינת מנצ ' גו. כדי לאכול, קחו פרוסה קטנה מהמברילו ופזרו אותה על חתיכה מהגבינה. אחסן על ידי עטיפה בנייר כסף או בניילון נצמד, שמירה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
15
הערה: בפעם הראשונה שעשיתי את זה החלק העליון להגדיר, אבל התחתון לא. כדי לתקן, רוקנתי את הדבק חבוש לתוך קערת pyrex גדולה ולשים במיקרוגל. בישלתי אותו גבוה במרווחים של 5 דקות במשך 20 דקות. ברגע האחרון אחד הקצוות התחיל לקרמל ולהפוך חום. זה אתה לא רוצה לקרות, כמו חלקים קרמל להרוס את הטעם, אבל במקרה זה זה היה אינדיקציה טובה כי שאר רסק חבושים היה מוכן. זרקתי את החלקים השחומים והחזרתי את השאר לתבנית אפייה חדשה. חזרה לתנור במשך שעה וזה נעשה בצורה מושלמת.
מרכיבים שתצטרך
חבושיםחבושים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן