Membrillo (הדבק חבושים)
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו חבושים, מיץ לימון, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). Membrillo (הדבק חבושים), Empanadas de Membrillo (Argentinian Quince and Cheese Empanadas), ו המרכיב הסודי (membrillo): תפוח ואגסים Membrillo Tur דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים חתיכות חבושים בסיר גדול (6-8 ליטרים) ומכסים במים.
מוסיפים את תרמיל וניל וקליפת לימון ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה, לכסות, ולתת לבשל עד חתיכות חבושים הם מזלג מכרז (30-40 דקות).
הפוך חבושים purée: מסננים את המים מן חתיכות חבוש. זרוק את תרמיל וניל אבל לשמור על קליפת לימון עם חבוש. פירה חתיכות חבושים במעבד מזון, בלנדר, או באמצעות טחנת מזון.
למדוד את פירה: למדוד את purée חבוש. כל כמות של purée quince יש לך, זה כמה סוכר תצטרך. אז אם יש לך 4 כוסות של פירה, תצטרך 4 כוסות סוכר.
מחממים פירה להמיס סוכר, מוסיפים מיץ לימון: להחזיר את פירה חבוש למחבת הגדולה.
תוסיף את הסוכר. מערבבים עם כף עץ עד הסוכר מומס לחלוטין.
מבשלים על אש נמוכה עד ורוד עבה וכהה: להמשיך לבשל על חום נמוך, ערבוב מדי פעם, במשך 1-1 1/2 שעות, עד רסק חבושים הוא עבה מאוד ויש לו צבע ורוד כתום עמוק.
לשים בתנור נמוך להתייבש: מחממים תנור נמוך 52° (52°C). קו 8x8 תבנית אפייה עם נייר קלף (לא להשתמש בנייר שעווה, זה יימס!). משמנים את נייר הקלף עם ציפוי דק של חמאה.
יוצקים את הדבק חבושים מבושל לתוך תבנית אפייה נייר קלף מצופה. להחליק את החלק העליון של הדבק כך שהוא אפילו.
מניחים את הדבק membrillo בתנור 52° במשך שעה או יותר כדי לעזור לו להתייבש. (אם יש לך הגדרה הסעה או מאוורר לתנור שלך, השתמש בו.)
מגישים: לשרת, לחתוך לריבועים או פלחי ולהציג עם גבינת מנצ ' גו. כדי לאכול, קחו פרוסה קטנה מהמברילו ופזרו אותה על חתיכה מהגבינה. אחסן על ידי עטיפה בנייר כסף או בניילון נצמד, שמירה במקרר.
הערה: בפעם הראשונה שעשיתי את זה החלק העליון להגדיר, אבל התחתון לא. כדי לתקן, רוקנתי את הדבק חבוש לתוך קערת pyrex גדולה ולשים במיקרוגל. בישלתי אותו גבוה במרווחים של 5 דקות במשך 20 דקות. ברגע האחרון אחד הקצוות התחיל לקרמל ולהפוך חום. זה אתה לא רוצה לקרות, כמו חלקים קרמל להרוס את הטעם, אבל במקרה זה זה היה אינדיקציה טובה כי שאר רסק חבושים היה מוכן. זרקתי את החלקים השחומים והחזרתי את השאר לתבנית אפייה חדשה. חזרה לתנור במשך שעה וזה נעשה בצורה מושלמת.