Middles קסם תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Middles קסם תוצרת בית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. 206 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, סוכר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו קסם באמצע, קסם באמצע, ו חמאת בוטנים מידלס קסומה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את" middles הקסם": בסיר קטן מאוד, להביא קרם לרתיחה.
מוסיפים שוקולד, מכבים חום, ומקציפים עד שהשוקולד נמס לחלוטין. לחלופין, להמס קרם ושוקולד יחד במיקרוגל, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה. כאשר חלק וקרם, להשתמש מרית גומי להעביר את התערובת שקית צנרת,או שקית ziplock חובה כבדה עם הפינה חתוכה. צינור קרם שוקולד לתוך 24 1/4-אונקיה דיסקים על צלחת מרופדת קלף.מקררים את הצלחת עד להזדקק לאמצעים הקסומים.
הפוך את בצק העוגיות: לנפות יחד קורנפלור, קמח, אבקת חלב ולהניח בצד. עם מערבל יד או לעמוד, סוכר חום שמנת, סוכר, קיצור, חמאה, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט ווניל במשך כ 2 דקות, או עד הומוגנית לחלוטין.
מוסיפים ביצה ומערבבים עוד דקה.
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד לקבלת הבצק. מחלקים את הבצק ל -24 מנות (כף #10 עובדת נהדר).
מלאו את העוגיות: קחו כל אחד מכדורי הבצק המפורטים ושטחו לתוך דיסק. הגדר חתיכת שוקולד מוקשה למרכז ואז לעטוף בצק עודף סביבו.
להתגלגל בעדינות בין הידיים כדי לתת לו צורה כדורית.
מניחים כדורי בצק מוגמרים על צלחת או בשקית גדולה Ziplock ומקררים לפחות 24 שעות, או עד שבוע. חשוב לקרר את העוגיות למשך פרק זמן זה, אחרת הבצק יתפשט מהר מדי והאמצעים יימסו; לא מאוד קסום, אני מבטיח לך.
לאפות: מחממים תנור ל 350° F.
אופים עוגיות על שתי מחבתות גיליון מצופות קלף במשך כ -10 דקות או עד שהם פשוט התחילו לקחת על צבע קטן סביב הקצוות. מגניב ולאחסן במיכל אטום, עד שבוע.