Monkfish ברוטב עגבניות שום
Monkfish ברוטב עגבניות שום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, שום בתוספת 4 שיני, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו Escarole-מונקפיש עטוף ברוטב עגבניות זית, דג Monkfish גריל צפחה עם עשבי תיבול, ירקות קלויים, ורוטב פלפל ירוק, ו רוטב שום עגבניות מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, חם 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים את השום פרוס ומבשלים לאט על אש נמוכה מאוד, רועד המחבת, עד השום הוא זהב עמוק, 15 דקות.
הסר על 1/4 כוס פרוסות שום לצלחת ושמורה.
מוסיפים את הפפריקה לשום במחבת ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה.
מוסיף את המים ומבשלים עד הרוטב צמצם 1 1/2 כוסות, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת גדולה מאוד, מחממים את 3 כפות שמן זית. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה עד השחמה על הקרקעית, 2 דקות. הפעל את הדגים, להעביר לתנור, וצלי עד מבושל רק דרך, 15 דקות.
מעבירים את הדג למגש גדול ומחומם.
יוצקים כל מיצים מהמחבת לתוך הרוטב ומבשלים במשך 2 דקות. כפית את הרוטב על צלחות ולהגדיר את הדגים על גבי. לפזר את השום המטוגן על הדגים ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.