Mostarda di Cremona עם Stracchino ו Salami נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 1525 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, דובדבנים מטוגנים, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו טוסקני פיצ'י עם Stracchino וקישואים, Rigatoni di grano duro con prosciutto cotto, stracchino e nocciole, ו אגס Mostarda (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תאנים, אגס, משמשים, דובדבנים ותפוחים לתוך קערת ערבוב ומערבבים לערבב. בסיר מחממים סוכר ויין יחד עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומערבבים חרדל וזרעים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
יוצקים מעל פירות ומאפשרים תלול 24 שעות. צנצנת ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4
1 פאונד Stracchino 1 פאונד סלמי 1 כיכר לחם פריך
מרכיבים שתצטרך
לחם פריך
קייל טרי מגורר
5
מגישים על לוח עם קערה של mostarda בצד.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)