Moules Frites ליום הבסטיליה
Moules Frites ליום הבסטיליה נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1185 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה russet, עירית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 15 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: Moules frites, מולס קלאסי Frites, ו Moules Sans Frites.
הוראות
הכן את תפוחי האדמה: לשפשף את תפוחי האדמה, לקלף אותם אם אתה רוצה (אני לא), ולאחר מכן לחתוך אותם לאורך ללוחות, 3/8 אינץ ' עבה.
חותכים את הלוחות לאורכם לאלות 3/8 אינץ'.
יוצקים את ורמוט לבן לתוך סיר עמוק, 4 ליטר, לא מגיב על חום גבוה ומרתיחים עד הנוזל הוא כמעט התאדה לחלוטין; מוסיפים את הקרם ומרתיחים את הנוזל שוב עד שהוא מופחת בחצי. מערבבים במידת הצורך כדי למנוע ממנו רותחים מעל. בינתיים, לפצל את הנורה שומר בחצי אורך, להסיר את הליבה, לקצץ את הקצה עלים ושמורה לשימוש נוסף. חותכים את הנורה לתוך רבע אינץ פרוסות.
מוסיף את שומר פרוס ושום לקרם מופחת, להביא אותו בחזרה לרתיחה; לכבות את החום ולהניח בצד.תן לתפוחי האדמה את המטגן הראשון שלהם: מחממים את השמן בטיגון עמוק (או גבוה, סיר צדדי עמוק) עד 325 מעלות. קו מחבת גיליון עם מגבות נייר לספוג את השמן מתפוחי האדמה המבושלים.
יוצקים את תפוחי האדמה מהמים שלהם קערה מלאה לתוך מסננת ואז ללטף אותם יבש לחלוטין עם מגבות נייר. מטגנים את תפוחי האדמה בכמה קבוצות כדי למנוע צפיפות השמן, ערבוב אותם להפיץ באופן שווה בשמן עד שהם רק מתחילים להפוך זהב, על 4 עד 5 דקות. הזז את תפוחי האדמה מבושלים par למחבת גיליון מרופדת מגבת נייר ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר, לפחות 10 דקות ועד שעה לפני תקופת המאסר. להעלות את הטמפרטורה של השמן ל 375 מעלות.מבשלים את המולים: מביאים את רוטב השמנת לרתיחה מעל חום גבוה בינוני; מוסיפים את המולים, מכסים את המחבת ומבשלים, מנערים את המחבת פעם או פעמיים עד שהם מתחילים לפתוח; כ 2 דקות.
הסר את המכסה ולנער את המחבת שוב.
יוצקים את היין, לנער ומבשלים עוד 2 דקות בערך עד היין מפחית קצת. מכסים את המחבת, מסירים מהחום ומניחים בצד.תן תפוחי אדמה מטגנים השני שלהם: עובד עם כמחצית מתפוחי האדמה בכל פעם, ומטגנים בשמן 375 מעלות עד חום זהוב פריך, על 4 דקות.
מסננים אותם על נייר מגבת מצופה תבנית אפייה; לזרוק עם מלח כשר.
יוצקים את המולים ואת כל המרק לתוך קערה גדולה; מקשטים עם עירית.
מגישים בקערות בודדות עם frites בצד.כמו זה: כמו טעינה...